AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yağmur yağmak

Kahve falında çok yağmur yağmak

Kahve falında çok yağmur yağmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında çok yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde yağmur yağdığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak yağmur yağdığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında ormanda yağmur yağdığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir