AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla top oynamak

Kahve falında başbakanla top oynamak

Kahve falında başbakanla top oynamak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kindar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla top oynamak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında başbakanla top oynamak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında karpuzla top oynamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında elle top oynamak borçların ödeneceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde top oynamak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda top oynamak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurda top oynamak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir