AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar alıp vermek

Kahve falında anahtar alıp vermek

Kahve falında anahtar alıp vermek yapılan işin bol kazanç getireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında anahtar alıp vermek gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Kahve falında anahtar alıp vermek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında kağıt parayı almamak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öptüğünü görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alman adam görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı alnından öpmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında alnından ameliyat olmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın alıp satmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, çok iyi işler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında araba alıp gezmek hayır duaları alınacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir