AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarinda durmak

Kahve falında deniz kenarinda durmak

Kahve falında deniz kenarinda durmak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarinda durmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında deniz kenarinda durmak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin kenarında durmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında durmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehir kenarında durmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kenarında durmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayatın pahalılaşmasına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ayakta durmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir