AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir kenarında durmak

Kahve falında nehir kenarında durmak

Kahve falında nehir kenarında durmak işinde uzmanlaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında nehir kenarında durmak gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Kahve falında nehir kenarında durmak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında denizin kenarında durmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak saygınlığa, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kenarında durmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum kenarında durmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarinda durmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında ev görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir