AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kenarında durmak

Kahve falında cam kenarında durmak

Kahve falında cam kenarında durmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kenarında durmak gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında cam kenarında durmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında durmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak aksine daha da zorlaştıracağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin kenarında durmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında durmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarinda durmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kenarında oturmak kendisine yeni bir iş bulacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir