AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin kenarında durmak

Kahve falında denizin kenarında durmak

Kahve falında denizin kenarında durmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında denizin kenarında durmak gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında deniz kenarinda durmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin kenarında durmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında uçurum kenarında durmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında cam kenarında durmak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işarettir.

Kahve falında nehir kenarında durmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında deniz üzerinde durmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir