AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ayakta durmak

Kahve falında denizde ayakta durmak

Kahve falında denizde ayakta durmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, başarılarını ispat edeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında denizde ayakta durmak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında denizde ayakta durmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işarettir.

Kahve falında namazda ayakta durmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta durmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında otobüste ayakta durmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta durduğunu görmek kazancının daha da artacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde durmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarinda durmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde durmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir