AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir yutmak

Kahve falında demir yutmak

Kahve falında demir yutmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına inanılır.

Kahve falında demir yutmak gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında demir para yutmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında demir yutmak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kıl yutmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında boncuk yutmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kertenkele yutmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyu yutmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye yutmak günahlarının affedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında kendi spermini yutmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir