AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi spermini yutmak

Kahve falında kendi spermini yutmak

Kahve falında kendi spermini yutmak kazanç elde edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, yaşam standartlarının artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kötü günler görüleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi spermini yutmak gördüyseniz:

  • İşiniz ilgilendiren veya işinizi kolaylaştıran tekliflere olumlu bakmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sperm yutmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi spermini yutmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında elinde sperm görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sperm görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında sperm kusmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Kahve falında spermde kan görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek spermi görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin sperm görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir