AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir vida görmek

Kahve falında demir vida görmek

Kahve falında demir vida görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir vida gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında demir vida görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında küpe vidası görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vida görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vida açmak çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kazancından başkalarına da vereceğine alamet eder.

Kahve falında vida toplamak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vida takmak malının artacağına, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Kahve falında vida sıkmak uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük vidası görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir