AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe vidası görmek

Kahve falında küpe vidası görmek

Kahve falında küpe vidası görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yalan söylemeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpe vidası gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Kahve falında küpe vidası görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vida yemek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında vidalı diş görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vida sökmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulur.

Kahve falında gözlük vidası görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vida takmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vida toplamak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vida açmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir