AnaSayfa / Genel / Kahve falında vida toplamak

Kahve falında vida toplamak

Kahve falında vida toplamak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında vida toplamak gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında vida toplamak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına inanılır.

Kahve falında vida açmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet eder.

Kahve falında vida yemek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında vida görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vida sökmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında vida çakmak neşesinin de yerine geleceğine, büyük emekler vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vidalı diş görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vida takmak hafif ve iyi hissedeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir