AnaSayfa / Genel / Kahve falında vida görmek

Kahve falında vida görmek

Kahve falında vida görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vida gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Kahve falında vida takmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına alamet eder.

Kahve falında vida toplamak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpe vidası görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına işaret eder.

Kahve falında vida yemek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında vida görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayatının başarılarla dolacağına delalettir.

Kahve falında vida yutmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vida açmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük vidası görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir