AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir testeresi görmek

Kahve falında demir testeresi görmek

Kahve falında demir testeresi görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir testeresi gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında demir testeresi görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet eder.

Kahve falında demir testere görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında testereli adam görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında testere balığı görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrikli testere görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında testere bulmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında motorlu testere görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir