AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir teli görmek

Kahve falında demir teli görmek

Kahve falında demir teli görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hafifleyeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında demir teli gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Kahve falında demir teli görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir tel görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında telli baba türbesini görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında tel almak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini telli görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paslı tel görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel toka bulmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir