AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, yardımının olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Kahve falında elektrik teli görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, her anlamda şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında elektrik telli görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik tellerinin yandığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik telleri görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına elektrik çarptığını görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik panosu görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında elektrik çarpması görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir