AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel toka bulmak

Kahve falında tel toka bulmak

Kahve falında tel toka bulmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında tel toka bulmak gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında tel toka bulmak güzelliklere rast gelineceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında tel toka toplamak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında saç tel toka takmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel toka çalmak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulur.

Kahve falında tel toka görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet etmektedir.

Kahve falında tel toka takmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tel toka görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında tel toka almak takdir edileceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir