AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel almak

Kahve falında tel almak

Kahve falında tel almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, maddi zararın büyük olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında tel almak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kahve falında bakır tel görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç teli süpürmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kablo teli görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalet eder.

Kahve falında tel numarası görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında diş teli takmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tel kadayıf almak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir