AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini telli görmek

Kahve falında dişini telli görmek

Kahve falında dişini telli görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, güzel bir hayat geçireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini telli gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Kahve falında dişini telli görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinden tel çıkarmak verilen emeğin boşa gideceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişine tel taktırmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işarettir.

Kahve falında dişine tel takmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç teli yutmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişe teli takmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında saç tel toka takmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tel kadayıf tatlısı görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir