AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı tel görmek

Kahve falında paslı tel görmek

Kahve falında paslı tel görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, mutlu olunacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı tel gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Kahve falında paslı tel görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında paslı kılıç görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kir pas görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kaşık görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında paslanmış saat görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı silah görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında paslı bisiklet görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı tabanca görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir