AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli toplamak

Kahve falında saç teli toplamak

Kahve falında saç teli toplamak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç teli toplamak gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında saç teli toplamak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, huzur ve şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında bakır tel toplamak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tel toka toplamak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında telden çamaşır toplamak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında yerde saç telleri görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek tel beyaz saç görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek zor günlerin biteceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir