AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek

Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek

Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında diş tellerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek işlerinde başarılı olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet eder.

Kahve falında diş teli takmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Kahve falında dişe teli takmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri telli görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalettir.

Kahve falında dişlerde tel görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Kahve falında telli diş görmek lükse ve konfora kavuşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş teli taktığını görmek itibarının ve makamının artacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulur.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir