AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tarak görmek

Kahve falında yeni tarak görmek

Kahve falında yeni tarak görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni tarak gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yeni tarak görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni tarak almak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah tarak görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında tarakta bit öldürmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye tarak almak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Kahve falında altın tarak görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir