AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit tarağı görmek

Kahve falında bit tarağı görmek

Kahve falında bit tarağı görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, güzel haberler alınacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kısmetin kapanacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında bit tarağı gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Kahve falında tarak üzerinde bit görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarakta bit öldürmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında bit tarağı görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarakta bit görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, büyüleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak moral bulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarak kaybetmek çok sıkıntı çekeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında tarak satın almak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir