AnaSayfa / Genel / Kahve falında taraktan saç temizlemek

Kahve falında taraktan saç temizlemek

Kahve falında taraktan saç temizlemek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında taraktan saç temizlemek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Kahve falında taraktan saç temizlemek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tarak temizlemek dış ticarete atılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlı tarak görmek küslükleri gidereceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, onun zamanını çalacağına delalettir.

Kahve falında saç ve tarak görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarakla saç taramak büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında saçını tarakla taramak kazancının artacağına,, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarakta saç görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işinin de hep yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir