AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik tarak görmek

Kahve falında plastik tarak görmek

Kahve falında plastik tarak görmek iyiliğe ve güzelliğe, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalettir.

Kahve falında plastik tarak gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında plastik tarak görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik kapak görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında plastik sandalye görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine alamet eder.

Kahve falında plastik kap kacak görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik boru görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında plastik bilezik görmek kişinin bundan zarar göreceğine, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında plastik bebek görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında plastik kap görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, şansın kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir