AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir şiş görmek

Kahve falında demir şiş görmek

Kahve falında demir şiş görmek işinde dar boğaza gireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir şiş gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında demir şiş görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinin şiştiğini görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Kahve falında şişmiş parmak görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işaret eder.

Kahve falında göbeği şiş görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu şiş görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş örgü görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir