AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu şiş görmek

Kahve falında kolunu şiş görmek

Kahve falında kolunu şiş görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, garanti olacak makama oturacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu şiş gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Kahve falında kolun şişmesi görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu şiş görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet eder.

Kahve falında kolunu şişmiş görmek önemli işler yapacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında kolda şişlik görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında kolunda şişlik görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında şiş kol görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, dertlerden kurtulmaya yorulur.

Kahve falında şişmiş kol görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün şişi görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir