AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeği şiş görmek

Kahve falında göbeği şiş görmek

Kahve falında göbeği şiş görmek zorlukların ortadan kalkacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbeği şiş gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında şişmiş göbek görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Kahve falında şiş göbek görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbeğinin şiştiğini görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında göbeği şiş görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek kordonu kesmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulur.

Kahve falında göbekte ben görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbek atan kadın görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir