AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinin şiştiğini görmek

Kahve falında dilinin şiştiğini görmek

Kahve falında dilinin şiştiğini görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, sevilen bir dostun geleceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında dilinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında dilinin şiştiğini görmek kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında dilin şiştiğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dilini çıkarmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birine dil çıkardığını görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinin düştüğünü görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalettir.

Kahve falında dilini ısırdığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş hayvan dili görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi dilini koparmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir