AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmiş parmak görmek

Kahve falında şişmiş parmak görmek

Kahve falında şişmiş parmak görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, her gün daha fazla dolacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında şişmiş parmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında parmaklarını şiş görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında parmak şişmesi görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulur.

Kahve falında şiş parmak görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişmiş parmak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakları şiş görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişmiş parmak görmek dinde olgunlaşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacakları şiş görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir