AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın cıkarmak

Kahve falında altın cıkarmak

Kahve falında altın cıkarmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın cıkarmak gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Kahve falında altın cıkarmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Kahve falında cıkma teklifi etmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin damına cıkmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında sakalı cıkmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında tırnak cıkması görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende cıkmak rahatsızlıkların son bulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir