AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kutu görmek

Kahve falında demir kutu görmek

Kahve falında demir kutu görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kendini bunu başaracağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir kutu gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Kahve falında demir kutu görmek işlerinin daha da iyi olacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında koli kutuları görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında kutuda ayakkabı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, işlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında boş kutular görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında pasta kutusu görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kutu şeker görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşam refahının düşeceğine yorulur.

Kahve falında mukavva kutu görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor kutu görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir