AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu şeker görmek

Kahve falında kutu şeker görmek

Kahve falında kutu şeker görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, borçların hafifleyeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında kutu şeker gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında kutu şeker görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işaret eder.

Kahve falında kutuda şeker görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalettir.

Kahve falında şeker kutusu görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sorunların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta kutusu görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında yılanı kutuya koymak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında tahta kutu görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında siyah yüzük kutusu görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, ticarette yol katedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir