AnaSayfa / Genel / Kahve falında mukavva kutu görmek

Kahve falında mukavva kutu görmek

Kahve falında mukavva kutu görmek bundan da son derece mutlu olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mukavva kutu gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Kahve falında mukavva kutu görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında mukavva görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, daha çok çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında kutunun içinde para görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu fırlatmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, heveslerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor kutu görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilek kutusu görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kola kutusu görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir