AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kutu görmek

Kahve falında mor kutu görmek

Kahve falında mor kutu görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mor kutu gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Kahve falında mor kutu görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına inanılır.

Kahve falında karton kutular görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kutuda ayakkabı görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda çikolata görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında sadaka kutusu görmek kazancını çoğaltacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında bira kutusu görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, rahatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında pembe kutu görmek aile bireyleri ile tartışacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir