AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kutular görmek

Kahve falında boş kutular görmek

Kahve falında boş kutular görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, dileklerinin yerine geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş kutular gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş kutu görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında boş karton kutu görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında boş kutular görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında boş yüzük kutusu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında içi boş kutu görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir