AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalla kürek çekmek

Kahve falında sandalla kürek çekmek

Kahve falında sandalla kürek çekmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, işyerini kapatacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, başarılarının daim olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sandalla kürek çekmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Kahve falında sandalla kürek çekmek hayatının iplerini eline alacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalda kürek çekmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sandal kürek çekmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandal küreği görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, günahların af olacağına delalettir.

Kahve falında sandal çekmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine alamet eder.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek şöhret ve itibar kazanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında gemide kürek çekmek rahat bir hayata kavuşacağına, kavgaların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda kürek çekmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir