AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel küreği görmek

Kahve falında bel küreği görmek

Kahve falında bel küreği görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işlerin de yolunda gideceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bel küreği gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında bel küreği görmek zararların telafi edileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında bel ağrısı çekmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında bellenmiş tarla görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bele silah takmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında belçikaya gittiğini görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bel kemeri görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bele kadar suya girmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir