AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir köprü yapmak

Kahve falında demir köprü yapmak

Kahve falında demir köprü yapmak büyük maddi kayıp verileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına alamet eder.

Kahve falında demir köprü yapmak gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Kahve falında demir köprü yapmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında demirden köprü görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında demir köprüden geçmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında demir köprü görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında denize köprü yapmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında köprü yapmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında demir kaynak yapmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kendisine uğur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapı yapmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir