AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir köprü görmek

Kahve falında demir köprü görmek

Kahve falında demir köprü görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir köprü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Kahve falında demir köprüden geçmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında demirden köprü görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında demir köprü görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işarettir.

Kahve falında demir köprü yapmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında köprüden balık tutmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı köprü görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü ve su görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Kahve falında taş köprüden geçmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir