AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden balık tutmak

Kahve falında köprüden balık tutmak

Kahve falında köprüden balık tutmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında köprüden balık tutmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında köprüden balık tutmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok balık tutmak sıkıntıların azalacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında palamut balığı tutmak büyük bir saygınlık kazanacağına, rahatın yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süs balığı tutmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iftiraya maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında bolca balık tutmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak yenileneceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş balık tutmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında balık tutmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir