AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı köprü görmek

Kahve falında ışıklı köprü görmek

Kahve falında ışıklı köprü görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı köprü gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Kahve falında ışıklı köprü görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında ışık böceği görmek zor durumda bırakacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında mezarda ışık görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minare ışığı görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine inanılır.

Kahve falında spot ışık görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe ışık görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışık saçan yüzük görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir