AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapanan kapı görmek

Kahve falında kapanan kapı görmek

Kahve falında kapanan kapı görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kapanan kapı gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet eder.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapanan kapı görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının kapandığını görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kapanması görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine inanılır.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek fakir çocukları giydireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir