AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıların kapandığını görmek

Kahve falında kapıların kapandığını görmek

Kahve falında kapıların kapandığını görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Kahve falında kapıların kapandığını gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kapının kapandığını görmek gönlünün ferahlayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapanan kapı görmek sorunların tek kalemde silineceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine delalet eder.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek ticarete atılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kapı kapanması görmek günah işlemekten korunacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, elinin darlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir