AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının kapanmasını görmek

Kahve falında kapının kapanmasını görmek

Kahve falında kapının kapanmasını görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının kapanmasını gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kapanması görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının kapandığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kapanan kapı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir