AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının kapandığını görmek

Kahve falında kapının kapandığını görmek

Kahve falında kapının kapandığını görmek hayatının zaferlerle dolacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, saygınlığının da artacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapının kapandığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Kahve falında kapı kapanması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, helal rızka sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kapanan kapı görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek mutluluk ve saadete, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının kapandığını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına yorulur.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir