AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının kapanmadığını görmek

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek huzurlu günler geçirileceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında kapının kapanmadığını gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında kapı kapanması görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, canın derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kapanan kapı görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kapının kapandığını görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir