AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek sahip olduklarının eksileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, iyi konumlara geleceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi alışılmadık alanlara kaydırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında demir parmaklık görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek hedeflere ulaşamayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında pencere parmaklığı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında parmaklık görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arabaların arasından geçmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak arasından geçmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanların arasından geçmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir